Stap 1:
Schil de aardappel. Snijd door in de lengte en snijd in halve manen. Pel en snijd de ui in ringen. Snijd de knoflook in plakjes. Snijd de tomaat en paprika in blokjes. Snijd de kabeljauw in stukken
Stap 2:
Verhit de passata met de visbouillon en een scheut water in een steelpan.
Stap 3:
Verhit olijfolie in een brede en diepe pan. Voeg de ui toe, bak glazig en verdeel over de pan. Verdeel dan de kabeljauw in een cirkel in de pan. Leg de aardappels tussen de stukken vis.
Stap 4:
Verdeel de tomatenblokjes, paprika, knoflook en de helft van de peterselie over de pan. Voeg dan de verwarmde passata toe en als laatst de boter, pul biber, zout en peper. Bak de visschotel met de deksel op de pan in circa 20 minuten gaar. Garneer voor het serveren met de resterende peterselie.
Bekijk hier alle recepten van Karsu's Turkse Keuken >
4 reacties
Zeker een blijvertje.
Alles heb ik wel in huis behalve de vis en de platte peterselie, maar dat is geen probleem!
Wat mij opviel, was de pan. Is dat een metalen pan? Het leek namelijk wel of het eentje van aardewerk is!
Dit is een gietijzeren pan. Maar met supermooi laagje afgewerkt.
Groeten,
Team-24Kitchen