
Ik ben Karsu
- Specialiteiten
-
Turkse keuken
- Inspiraties
-
Mijn familie
- Favoriete ingrediënten
-
Turkse yoghurt
- Favoriete recept
-
Köfte in deeg
Waarom ik ben gaan koken?
Mijn voorliefde voor koken is met de paplepel ingegoten. Mijn vader had een Turks restaurant in Amsterdam. De passie van mijn vader heb ik weliswaar overgenomen.
Wat maakt mijn eten zo lekker?
Mijn enthousiasme voor de Turkse keuken is groot en daarom wil ik dat graag delen met de rest van de wereld. In al mijn gerechten stop ik veel liefde en aandacht.
Waar kun je mij van kennen?
Je kan mij onder andere kennen als zangeres. Ik maak onder meer pop en jazznummers, maar ook Turkse muziek ligt helemaal in mijn straatje. Voor mijn album Colors ontving ik in 2016 een Edison Jazzism Publieksprijs.
Door mijn passie voor de Turkse keuken ben ik een YouTube-serie begonnen, Karsu's Kitchen. Misschien heb je wel eens een video van mij bekeken. Daarnaast ben ik ook foodcolumnist bij &C.
Welke programma's maak ik voor 24Kitchen?
Voor 24Kitchen maak ik het programma Karsu's Turkse Keuken. Hierin deel ik de recepten van mijn favoriete Turkse gerechten.