1. Pindakaaskoekjes

Deze pindakaaskoekjes zitten qua structuur tussen zacht-kruimig en 'chewy'. En is zeker het proberen waard. Extra tip: voeg er fijne stukjes chocolade aan toe. Gegarandeerd succes! 

pindakaaskoekjes

2. Noedels met gegrilde kip en satésaus

Als je van satésaus en kip houdt (wie niet!), is dit gerecht met noedels en gegrilde kip ideaal! Een warme kom heerlijkheid en op tafel binnen 35 minuten. Eet smakelijk!

Noedels met gegrilde kip

3. Brownies met pindakaas

 

Pindakaas én chocolade: het beste van twee werelden komt samen in deze overheerlijke pindakaas brownies. En geloof ons: na het eten van deze brownies heb je een nieuwe guilty pleasure

Brownies met pindakaas

4. Pompoen-pindasoep met ei

Trek de pot pindakaas maar open, want dit gerecht wil je maken! Deze heerlijke pompoen-pindasoep tover je binnen 30 minuten op tafel, en aan smaak geen gebrek. Wij zeggen: Bon appetit

Miniatuurvoorbeeld

5. Warme chocolademelk met pindakaas

Liefhebbers van pindakaas zullen dol zijn op dit warme drankje! Mocht je geen chocoladereep in huis hebben, dan kan je het drankje natuurlijk ook gewoon maken met cacaopoeder. Extra tip: serveer het drankje met een lekkere dot slagroom. Cheers!

Miniatuurvoorbeeld

6. Ierse chocoladetaart met pretzels

Ziet deze taart er niet uit om op te (vr)eten? Tover je potje pindakaas om tot deze verrukkelijke chocoladetaart met pretzels, Stoutbier-ganache en pindacréme! 

chocoladetaart met pretzels

7. Koek uit een pannetje

Deze koeken uit een pannetje zijn snelle koeken gevuld met pindakaas, pinda's, pecannoten en chocolade. Superlekker en ook nog eens binnen een halfuurtje klaar!

Koek uit een Pannetje

8. Nasi goreng met gebakken ei en pindasaus

Zelf pindasaus maken? In dit recept legt Danny uit hoe je pindakaas om kan toveren tot een overheerlijke pindasaus.

nassi