De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

koek uit een pannetje

Koek uit een pannetje zijn snelle koeken gevuld met pindakaas, pinda's, pecannoten en chocolade. Al binnen een halfuurtje klaar!

10 min voorbereidingstijd
20 min (voor)bereidingstijd
Koek uit een Pannetje

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Koek uit een pannetje zijn snelle koeken gevuld met pindakaas, pinda's, pecannoten en chocolade. Al binnen een halfuurtje klaar!

Bereidingswijze

Stap 1:
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet de kleine koekenpannetjes in met boter.

Stap 2:
Roer met een garde of keukenmixer de pindakaas, boter, kokosbloesemsuiker, vanille en het ei romig.

Stap 3:
Meng in een andere kom het bakpoeder met het meel. Mix dit daarna door het pindakaasmengsel.

Stap 4:
Hak de pecannoten, pinda’s en de chocolade grof. Meng daarna door het deeg.

Stap 5:
Druk het deeg in de pannetjes. Bak de koeken in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar. Je kunt de koeken direct warm in de pannetjes serveren.

Kijk iedere werkdag om 15:00 naar  Rudolph's Bakery.

Rudolph's Bakery

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker