De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

klassieke spaghetti bolognese

Het klassieke recept voor spaghetti bolognese gemaakt van gepelde tomaten, parmezaan, rundergehakt en bleekselderij. Nóg lekkerder met een rucolasalade.

20 min kooktijd
Spaghetti

Een recept van

Dit klassieke recept, in samenwerking met Verstegen, voor spaghetti bolognese is gemaakt met gepelde tomaten, parmezaan, rundergehakt en bleekselderij. En nóg lekkerder met een rucolasalade.

Bereidingswijze

1. Pel de knoflook en ui, snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Schil de wortel en snijd samen met de bleekselderij in kleine blokjes.

2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak het gehakt knapperig. Laat uitlekken op een stuk keukenpapier. Verhit nog een scheutje in een koekenpan en bak de ui, knoflook, wortel en bleekselderij. Blus af met rode wijn. Voeg zodra de rode wijn een beetje ingekookt is de blikken tomaat, het gehakt en de Verstegen Italian Blend voor Pasta toe. Laat voor ongeveer 10 minuten pruttelen.

3. Kook de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking.

4. Voeg de spaghetti toe aan de pastasaus.

5. Verdeel de pasta over 4 diepe borden, rasp de Parmezaanse kaas eroverheen en garneer met blaadjes basilicum.

Smaakt naar meer? Dit zijn onze lekkerste spaghetti-recepten! >

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker