De paasbrunch is natuurlijk hét excuus om weer eens flink uit te pakken, alles uit de kast te halen, uren in de keuken door te brengen en alle opgespaarde recepten nu echt eens in praktijk te brengen. Maar ondertussen leidt iedereen z’n eigen leven en is Pasen ook weer geen Kerst, waardoor het misschien wel wat too much is om iedereen in de vroege ochtend uit bed te trommelen voor een uitgebreid paasontbijt. De gulden middenweg is de paasbrunch.

Paasbrunch

Een paasbrunch is de uitkomst waarbij je niet al te vroeg uit de veren hoeft (lees: je kunt uitslapen) en bij een goede, uitgebalanceerde brunch heb je geen ontbijt, lunch of zelfs diner meer nodig. Het is namelijk het beste van het ontbijt en de lunch en wie echt goed z’n best doet met alle paasbrunch-gerechten, behoeft zelfs geen diner meer.

Paasbrunch-recepten

Verzamel alle paasbrunch-recepten voor de smakelijkste paasbrunch-ideeën en een bulk aan inspiratie. Ten tijde van feest telt enkel het beste. Het fijnste aan een maal zoals dit is dat je onder paasbrunch-recepten van alles kunt schalen. Hier kun je recepten voor ontbijtjes, lunches en snacks bij betrekken. Vergeet niet dat het belangrijk is om tijdens Pasen het thema duidelijk uit te lichten. Dat eieren daarbij helpen staat buiten kijf. Een mooie basis om op terug te vallen waarmee je altijd goed zit tijdens de paasbrunch, vind je hier.

Bekijk ook onze lekkere recepten...

...voor het paasontbijt >

...voor het paasdiner >