De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Paasbrunch

Paasbrunch, daar kan je alle kanten mee op. Zie jij door de eitjes de paashaas niet meer? Doe inspiratie op met deze heerlijke paasbrunch recepeten van 24Kitchen!
Paasbrunch

Chef aan het woord

Miljuschka Witzenhausen

Bak met Miljuschka

Nóg heel even en dan is het Pasen! En hoewel veel mensen Pasen niet vieren is het voor mij dé perfecte gelegenheid om uit te pakken en een (vr)eetfestijn met vrienden en familie te houden.

Paasbrunch

Ontdek onze lekkerste paasbrunch recepten

Wat zet je op tafel bij een paasbrunch?

Het perfecte paasbrunch recept bestaat niet! De één begint te watertanden van zoete kaneelbroodjes, en de ander bij een vers gebakken quiche. Gelukkig vind je bij 24Kitchen volop paasbrunch ideeën. Of je nu liefhebber van eierenhartige taarten of zoete lekkernijen bent, voor elke paasbrunch hebben wij de lekkerste recepten. Mix vooral verschillende gerechtjes en zet de tafel vol met lekkers, zo is er voor ieder wat wils. 

Miniatuurvoorbeeld

Hoe maak ik een paasbrunch?

Ik hou ervan om eindeloos in de keuken te staan en de hele tafel vol te zetten met allemaal lekkere dingen. Máár wat bij mij zeker niet mag ontbreken op de Paastafel is een tulband! Je kunt natuurlijk één hele grote tulband maken, maar kleine tulbandjes zijn nét zo lekker. Maar een brunch bestaat niet alleen uit zoetigheid. Daarom serveer ik ook altijd een hartige quiche op tafel. Deze lentquiche met witte asperges is mijn favoriet!

Miljuschka