Paasbrunch
Chef aan het woord
Nóg heel even en dan is het Pasen! Voor mij is het de perfecte gelegenheid om uit te pakken. Mijn persoonlijke favoriete recept voor de paasbrunch is een heerlijke tulbandcake. Elk jaar ontdek ik weer een nieuwe smaak en dit jaar ga ik voor de tulband met sinaasappel-roomkaasglazuur. Heerlijk!
De allerlekkerste paasbrunch
Ontdek hier de lekkerste recepten voor de paasbrunch om je tafelgasten omver te blazen.
Wat zet je op tafel bij een paasbrunch?
Het perfecte paasbrunch recept bestaat niet. Mijn tip? Serveer zowel hartige als zoete gerechten. Maak voor de liefhebbers van zoet mijn speciale wentelteefjes gemaakt met brioche. Voor de liefhebber van hartig maak je lentequiche van mijn collega Rudolph.

Hoe maak ik een paasbrunch?
Ik houd ervan om eindeloos in de keuken te staan en de hele tafel vol te zetten met allemaal lekkere dingen. Máár wat bij mij zeker niet mag ontbreken op de paastafel is een tulband. Je kunt natuurlijk één hele grote tulband maken, maar kleine tulbandjes zijn nét zo lekker.
