Paasbrunch
Chef aan het woord
"De paasbrunch is voor mij is het de perfecte gelegenheid om uit te pakken. Het liefst zet ik gevulde eitjes op tafel. De show stelen? Kies dan voor eggs benedict of een prachtige quiche lorraine."
Paasbrunch-recepten
Brunchen tijdens Pasen betekent een goede hartige taart (of twee) op tafel. Een klassieke quiche lorraine doet het altijd goed, maar één van de andere verrassende brunch-recepten zullen het zeker goed doen.
Paasbrunch-buffet
Een buffet tijdens de paasbrunch scheelt een hoop opschepwerk. Stel jouw paasbrunch-buffet samen, zet de gerechten op tafel en laat jouw gasten zelf opscheppen. Kun jij ondertussen een mimosa inschenken.
Zoete paasbrunch
Een zoete afsluiter van de paasbrunch? Kan niet missen, hè. Paas-zoetigheid als kokosmakronen, mini-appeltaartjes of shortbread doen het altijd goed.
Wat zet je op tafel bij een paasbrunch?
Het perfecte paasbrunch recept-bestaat niet. Dé tip? Serveer zowel hartige als zoete gerechten. Maak voor de zoetekauwen mijn speciale wentelteefjes gemaakt met brioche. Voor de liefhebber van hartig is deze gravad lax (gemarineerde zalm) om je vingers bij op te eten.
Hoe maak ik een paasbrunch?
Het is supergezellig om de hele tafel vol te zetten met lekkere hapjes. Naast broodjes meet beleg, kun je uitpakken met verschillende, deelbare, gerechtjes. Ga voor een eigerecht, iets zoets, een salade (of asperges!), of iets met vis of vlees. Proosten doe je natuurlijk versgeperst sapje of champagne. Of combineer het tot mimosa.
Paastontbijt, -brunch of -diner?
Ga jij voor een paasontbijt, paasbrunch of paasdiner? Hoe je het ook viert, wij hebben de lekkerste recepten voor je uitgezocht om er een feest van te maken. De recepten zijn opgedeeld per categorie, zodat je gemakkelijk je eigen Paasbrunch kunt samenstellen.
Paasbrood of sandwiches?
Bij een paasbrunch hoort brood, lekker als afwisseling tussen de gerechten door of om te beleggen. Ga voor luxe, rustieke broden of een brioche. Liever iets speciaals? Kies dan voor belegde sandwiches of wraps.