De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

bananenpannenkoeken

Prak de bananen met een vork fijn. Meng in een kom de bloem, poedersuiker, bakpoeder en het zout. Mix in een andere kom de geprakte bananen, het ei en de melk. Roer met een garde het bloemmengsel door het bananenmengsel. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en schep een soeplepel beslag in de pan. Bak de bananenpannenkoeken rondom in circa 5 minuten goudbruin en gaar. Herhaal tot het beslag op is. Verdeel de bananenpannenkoeken over borden en lepel de ahornsiroop eroverheen.

15 MIN
bananen pannenkoek

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Prak de bananen met een vork fijn. Meng in een kom de bloem, poedersuiker, bakpoeder en het zout. Mix in een andere kom de geprakte bananen, het ei en de melk. Roer met een garde het bloemmengsel door het bananenmengsel. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en schep een soeplepel beslag in de pan. Bak de bananenpannenkoeken rondom in circa 5 minuten goudbruin en gaar. Herhaal tot het beslag op is. Verdeel de bananenpannenkoeken over borden en lepel de ahornsiroop eroverheen.

 

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker