Bianca Janssen

Ingredienten

4
Porties

Bananenpannenkoeken

  • 2 rijpe bananen
  • 125 g bloem
  • 1 el poedersuiker
  • 2 tl bakpoeder
  • 1 mespuntje zout
  • 1 ei
  • 250 ml sojamelk
  • 2 el zonnebloemolie
  • 2 el ahornsiroop

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten

Prak de bananen met een vork fijn. Meng in een kom de bloem, poedersuiker, bakpoeder en het zout. Mix in een andere kom de geprakte bananen, het ei en de melk. Roer met een garde het bloemmengsel door het bananenmengsel. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en schep een soeplepel beslag in de pan. Bak de bananenpannenkoeken rondom in circa 5 minuten goudbruin en gaar. Herhaal tot het beslag op is. Verdeel de bananenpannenkoeken over borden en lepel de ahornsiroop eroverheen.

 

Geef je waardering

1120
Bananenpannenkoeken