Stappenplan
-
Verwarm de bosbessen met het sinaasappelsap en de suiker in een kleine steelpan op middelhoog vuur. Wacht tot de blauwe bessen opbarsten en kook dan voor 2 minuten in. Laat iets afkoelen.
-
Snijd de brioche in 4 dikke plakken. Snijd de dikke plakken brioche vanaf de bovenkant in. Snijd niet helemaal door zodat je een soort zakje krijgt.
-
Klop de eieren los met de melk in een ondiepe kom. Voeg het zout en de kaneel toe. Vul de ingesneden plakken brioche met 2 eetlepels van de bosbessencompote. Wentel de gevulde plakken brioche door het ei-melkmengsel tot ze het mengsel goed hebben opgenomen.
-
Smelt de boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de wentelteefjes 3-4 minuten per kant tot ze goudbruin zijn.
-
Meng de sinaasappelrasp met de crème fraîche. Serveer de wentelteefjes met een beetje sinaasappel-crème-fraîche erop en besprenkel met de rest van de bosbessencompote.
0 reacties