Romige roze risotto met chips

Bloemenfeestje op je bord

Lente, het seizoen van de bloemen! Er is niks gezelligers dan een huis en een tuin vol bloemen. Zet ze in kleine en grote vaasjes op tafel tijdens de paasbrunch of het paasdiner, of (nog veel leuker) versier je salade, soep of risotto met de mooiste eetbare bloemen. 

mini moestuintje

Mini moestuintjes

Hoe schattig zijn deze mini moestuintjes?! Onwijs leuk om te maken en ze brengen je helemaal in een lente- en paassfeertje! Kies bijvoorbeeld voor tuinkers: die kan je dan mooi oogsten met Pasen. Lekker over een salade of in de soep. 

Kaas uit de oven

Makkelijke borrelhapjes

Indruk maken met spectaculaire hapjes hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Vervang de borrelnootjes en bakjes paprikachips door deze makkelijke hapjes en je bent de ster van het paasweekend. 

dinchen

Dinchen

Heb jij al eens van dinchen gehoord? Als je niet zoveel zin hebt in een paasbrunch en een uitgebreid diner ook niet zo ziet zitten, is dit een leuk idee! Dinchen is een combinatie tussen lunchen en dineren, eigenlijk de 'brunch van de middag'. Eén groot en uitgebreid borrelfeest met gezellige warme en koude hapjes. Geen zorgen dat je teveel eet, want dineren is na het dinchen absoluut niet meer nodig. 

fruitwater

Fruitwater

Een vrolijke (en smaakvolle) toevoeging aan de paastafel: fruitwater. Vul een flinke kan met water en voeg hier fruit in gezellige kleuren aan toe. Ook lekker in combinatie met kruiden als basilicum en munt.