De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

dadelbonbons

Deze dadelbonbons zijn de perfecte snack voor de zoetekauw! En het is ook nog eens een stuk gezonder dan een stuk chocolade. 

30 min voorbereidingstijd
10 min wachttijd
Dadelbonbons op een papiertje.

Een recept van

Roberta Pagnier

Miniatuurvoorbeeld

"Ben je op zoek naar een lekker tussendoortje om op tafel te zetten tijdens de koffie of thee? Deze dadelbonbons zijn helemaal goedgekeurd!"

Bereidingswijze

Dadelbonbons

  1. Ontpit de dadels. 

  2. Mix in de keukenmachine of blender de dadels, noten, speculaaskruiden, honing, cacaopoeder en pindakaas. 

  3. Rol hier balletjes van en haal ze door de kokos. Laat ze afgedekt in de koelkast opstijven.

Elk jaar hebben miljoenen Nederlanders goede voornemens voor het nieuwe jaar. Uit onderzoek blijkt dat velen slechts twee weken volhouden. Omdat deze goede voornemens vaak met eten te maken hebben, begint 24Kitchen in januari met de Frisse Start.

In de nieuwe serie De Frisse Start staan Danny Jansen en Roberta Pagnier samen in de keuken om bewuste varianten van alledaagse recepten te bereiden. Zo maken ze verantwoorde toetjes en snacks, maar ook pasta van groente, lunch voor op kantoor en recepten voor kinderen. In elke aflevering staat een thema centraal, waarmee beide chefs aan de slag gaan. Het is geen wedstrijd, maar natuurlijk is het wel elke keer spannend wie het lekkerste gerecht bereid heeft.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker