De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

chocoladefondue

Hak en smelt de chocolade au bain-marie. Roer aan met een scheutje hazelnootolie tot de chocolade iets dunner wordt. Giet de chocolade in een pot of kom.

10 min kooktijd
Chocolade fontijn met Marshmellows

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Een échte traktatie voor de zoetekauw: chocoladefondue. 

Bereidingswijze

  1. Hak en smelt de chocolade au bain-marie.
  2. Roer aan met een scheutje hazelnootolie tot de chocolade iets dunner wordt.
  3. Giet de chocolade in een pot of kom.

Lekker met verschillende soorten fruit, noten of met kokos. Eet smakelijk!

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker