Verwijder 3 centimeter van de uiteindes van de asperges. Snijd de asperges in stukken van circa 2 centimeter. Schaaf de courgette in flinterdunne plakjes. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in kleine blokjes. Snijd de bos-ui in ringen. Snijd de artisjokharten in kleine stukjes. Pel en hak de knoflook. Verhit een scheutje olie en boter in een pan en fruit de bosui en knoflook. Voeg de groente, behalve de doperwten, toe en laat circa 10 minuten sudderen. Blus af met de bouillon en laat circa 15 minuten rustig koken, voeg na circa 10 minuten de doperwten toe.
Pasta
Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Chips van artisjok
Verwarm de frituur voor op 180 °C. Schaaf de artisjokhart op de mandoline in dunne plakjes. Dep goed droog en frituur goudbruin en krokant.
Saus
Voeg de room en de peterselie toe aan de saus. Giet de pasta af en voeg toe aan de saus. Roer door elkaar. Serveer in een diep bord en leg de artisjokchips erop.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
mafaldine al verde (pasta met groene groente)
30 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Grenzeloos Koken
Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties