Stap 1:
Snijd de kabeljauw in blokjes. Snijd de rode peper fijn. Doe de kabeljauw in een kom met het limoensap, de rode peper, cayennepeper en 2 eetlepels olijfolie, breng op smaak met zout en peper en laat tenminste 15 minuten marineren.
Stap 2:
Verwarm de oven voor tot 150°C. Verwarm de tortilla’s in een droge, hete pan. Verpak ze in aluminiumfolie en houd ze warm terwijl je verdergaat met de rest van het gerecht.
Stap 3:
Snijd de mango en avocado in kleine blokjes. Snijd de ui fijn. Meng alle ingrediënten voor de salsa door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Stap 4:
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kabeljauw licht goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
Stap 5:
Serveer de tortilla’s, salsa en kabeljauw los van elkaar zodat iedereen zijn eigen taco kan samenstellen. Maak af met de Mexicaanse chilisaus en een beetje limoensap.
Meld je aan en praat mee