Stappenplan
-
Snijd de kabeljauw in blokjes. Snijd de rode peper fijn. Doe de kabeljauw in een kom met het limoensap, de rode peper, cayennepeper en 2 eetlepels olijfolie, breng op smaak met zout en peper en laat tenminste 15 minuten marineren.
-
Verwarm de oven voor tot 150°C. Verwarm de tortilla’s in een droge, hete pan. Verpak ze in aluminiumfolie en houd ze warm terwijl je verdergaat met de rest van het gerecht.
-
Snijd de mango en avocado in kleine blokjes. Snijd de ui fijn. Meng alle ingrediënten voor de salsa door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
-
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kabeljauw licht goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Serveer de tortilla’s, salsa en kabeljauw los van elkaar zodat iedereen zijn eigen taco kan samenstellen. Maak af met de Mexicaanse chilisaus en een beetje limoensap.
0 reacties