De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

vistaco’s met avocado-mangosalsa

Taco's: dit Mexicaanse gerecht is de afgelopen tijd harstikke populair in Nederland! Miljuschka deelt haar recept met vis.

20 min (voor)bereidingstijd
Snel met Mil vistaco's

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

"Haal Mexico in huis met dit heerlijke gerecht!" 

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Snijd de kabeljauw in blokjes. Snijd de rode peper fijn. Doe de kabeljauw in een kom met het limoensap, de rode peper, cayennepeper en 2 eetlepels olijfolie, breng op smaak met zout en peper en laat tenminste 15 minuten marineren. 

  2. Verwarm de oven voor tot 150°C. Verwarm de tortilla’s in een droge, hete pan. Verpak ze in aluminiumfolie en houd ze warm terwijl je verdergaat met de rest van het gerecht.  

  3. Snijd de mango en avocado in kleine blokjes. Snijd de ui fijn. Meng alle ingrediënten voor de salsa door elkaar en breng op smaak met zout en peper.   

  4. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kabeljauw licht goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.   

  5. Serveer de tortilla’s, salsa en kabeljauw los van elkaar zodat iedereen zijn eigen taco kan samenstellen. Maak af met de Mexicaanse chilisaus en een beetje limoensap. 

Een gloednieuw programma: 'Snel met Miljuschka'! In dit programma geeft 24Kitchen-chef Miljuschka Witzenhausen tips om een gezonde en vooral lekkere gezinsmaaltijd snel op tafel te toveren, voor doordeweeks én in het weekend.

 

Snel met miljuschka

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker