Brunchgerechten

Met Pasen gaat Nederland massaal aan de paasbrunch. Niet gek ook, want de gezellige paasbrunch is de ideale gelegenheid voor iedereen om heerlijke gerechten te maken en eten. Hartig of zoet, warm of koud: er is voor ieder wat wils. We delen de lekkerste recepten om jouw paasweekend perfect te beginnen. O, en vergeet deze gerechten niet voor de perfecte brunch!    

Klik op de foto's voor het bijbehorende recept. 

Paasgebak

Tijd voor koffie! En bij koffie hoort natuurlijk taart. Dus duiken we de keuken in om de lekkerste gebakjes in de oven te schuiven. Van paascupcakes tot schuimhaasjes of advocaattaart: 24Kitchen.nl staat vol gezellig paasgebak, een flinke uitdaging om iets te kiezen dus. Mocht je het geen probleem vinden om aan het eind van de dag uit je broek te scheuren, adviseren wij: maak het gewoon lekker allemaal. 

Lees ook: Zoete inspiratie voor Pasen

Eieren

Wie aan Pasen denkt, denkt hoogstwaarschijnlijk ook aan eieren! Eitje-tik, eieren verstoppen, chocolade-eieren, gebakken, gekookt, gepocheerd, scrambled eggs, egg benedict: veelzijdiger kan bijna niet. We geven je eerst een spoedcursus ei en gaan vervolgens aan de slag om er de lekkerste creaties mee te maken.

 

Dineren

Nodig jouw vrienden en familie uit voor een sfeervol etentje. Ga je voor een soepje vooraf? Een gerecht met heerlijke asperges?  Lamsbout, een smaakvolle pasta of toch een feestelijke quiche? Het kan allemaal! 

E-gids

24Kitchen heeft de 6 lekkerste paasrecepten van de chefs verzameld in een gratis e-book! Klik hier om het e-book te downloaden.

Ben je na al deze lekkere hapjes toch nog niet helemaal overtuigd of mis je nog nét dat ene laatste gerecht voor jouw gezellige paasbrunch? No worries! Hier vind je nog véél meer heerlijke paasgerechten. Dus ga er nog maar even voor zitten, kopje thee erbij en lekker scrollen maar, opweg naar een perfect paasfeest.