De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

roomkaasfondue geserveerd in knapperige broodjes met dips

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de ui en bak in een koekenpan met een scheutje olijfolie. Voeg de spekjes toe en bak krokant en goudbruin.

Roomkaasfondue geserveerd in knapperige broodjes met dips

Een recept van

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de ui en bak in een koekenpan met een scheutje olijfolie. Voeg de spekjes toe en bak krokant en goudbruin. Voeg de spinazie toe en roerbak dit voor 3 minuten op middelhoog vuur. Snijd in een rondje het topje van de bollen af (bovenste centimeter) en hol de bollen voorzichtig uit.

Zorg dat de zijkant heel blijft. Er mag een randje brood blijven zitten. Vorm als het ware bakjes van de Italiaanse bollen. Mix de roomkaas, de zure room, de geraspte kaas en de basilicum -in kleine reepjes gesneden- in een bakje.

Mix dit met het ui-spekjesmengsel. Verdeel het kaasmengsel over de vier bollen. Zet ze in een voorverwarmde oven. Bak ze ongeveer 15 minuten. Maak ondertussen de champignons schoon en bak ze totdat ze gaar zijn. Serveer de gevulde bollen over de borden en serveer er een bakje cherrytomaatjes, een bakje champignons en een bakje broodkruim (brood uit de bollen) bij.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker