Dit zijn onze tips voor de ultieme paasbrunch:

Goede voorbereiding

Stasja, Communication Coordinator: ''Ik bereid de avond voor Pasen al zoveel mogelijk voor, zodat ik niet de hele ochtend in de keuken hoef te staan. Mijn succesrecept? Dat zijn wafels met vers fruit of scones. Bij dit soort gerechten is het erg makkelijk om het beslag alvast een dag van tevoren te maken. Je schept het de volgende ochtend in een wafelijzer of pan en klaar ben je! Vers fruit en clotted cream erbij kost ook geen moeite. Hierdoor kan ik lekker uitslapen.'' 

Samen koken = snel klaar 

Dirkje, Digital Editor: ''Bij mijn familie staat Pasen in het teken van bourgondisch genieten. Met elkaar eten én voor elkaar koken. Dat is hartstikke handig, want daardoor is er niet één iemand de hele ochtend bezig, win-winsituatie! En simpelweg is dat ook gewoon heel gezellig.'' 

Uitpakken mag

Fiona, Head of Marketing: ''Met Pasen pak ik uit. Champagne, gepocheerde eitjes, een lekkere rollade die uren op de Green Egg heeft gelegen. Het is maar een keer per jaar Pasen! Bij mij draait het om samenzijn met familie en vrienden, onder het genot van een lekker wijntje natuurlijk. Het mag en kan allemaal. Eet, drink wat je lekker vindt en vooral: geniet!'' 

De paasheld? Quiche!

Amber, Stagiaire 24Kitchen: ''Als ik aan de paasbrunch denk, denk ik aan een héérlijke quiche. Makkelijk om te maken, je kan er eindeloos mee variëren en hij valt altijd in de smaak bij de familie. Mijn favoriet? Dat is toch wel een spinazie-quiche met geitenkaas. En als je niet van geitenkaas houdt, kan feta ook. Ik heb er nu al zin in!''

Samenzijn 

Carolien, Strategy & Content: ''Mijn tip voor de ultieme paasbrunch? Maak het niet te gek. Voor mij draait Pasen om het samenzijn met mijn gezin. Het maakt me niet zozeer uit wat er op tafel staat, als we maar even met zijn allen zijn. Het gaat echt om het moment.'' 

Op zoek naar lekkere producten voor de paasbrunch? Hier vind je het paas-assortiment van PLUS.