De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

ovenomelet met tomaat en cheddar

Je kan je dag niet beter beginnen dan met  een ovenomelet. Deze heerlijke variant van een omelet bereid je met tomaat en chedder in de oven. Enorm lekker en het maken is een eitje.

Ovenomelet met tomaat en cheddar

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de tomaat in blokjes, rasp de cheddar en snijd het brood met de korstjes in blokjes. 

  2. Meng de eieren, melk, zout, nootmuskaat, tomaat en kaas door elkaar. Schenk het eimengsel in een ingevette bakvorm.  

  3. Meng de broodblokjes met olijfolie en verdeel over het eimengsel. Bak de omelet in de oven in 30-35 minuten goudbruin en gaar. 

Kerst brengt altijd veel stress met zich mee, vooral het kerstdiner zorgt voor klotsende oksels. Dit jaar biedt Rudolph de oplossing zodat jij optimaal kan genieten van de komende feestdagen.

 

Feestdagen met Rudolph

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker