De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Lekkere recepten

lekkere recepten hamburger

Lekkere burgers

Wie met een burger uit de keuken komt, maakt steevast vrienden. Of je nou kiest voor een rundvlees burger van kwalitatief vlees, een krokante visburger of je voor een vegetarische burger gaat, met hamburgers is er altijd voor ieder wat wils. Een burger is het recept voor een makkelijk voor te bereiden maal als er een grote groep op komst is, en een top gerecht voor op de BBQ. Wil je wat inspiratie? Een hoop lekkere burger recepten hebben we bij elkaar gezet.

Miniatuur

Lekkere ovenschotels

Ben jij ook zo gek op ovenschotels? Probeer eens wat anders dan de vertrouwde Italiaanse ovenschotel die je beter kent als lasagne. Probeer bijvoorbeeld eens de gnocchi ovenschotel. Net zo Italiaans, even lekker. Of gooi het richting een heel ander continent en zet je tanden in de ovenschotel met chili con carne. Omdat er zoveel keuze is maakten we een verzameling van 11 lekkere recepten voor ovenschotels

Miniatuur

Lekkere BBQ recepten

Naast hamburgers zijn er nog zoveel opties om op de barbecue te slingeren. Dat een barbecue bestaat uit alleen maar vlees, huzarensalade en een stokbroodje om de wachttijd te verzachten is al lang verledentijd. Sowieso zonde om steeds op dezelfde BBQ recepten terug te vallen. Met BBQ recepten als quesadillas, gebarbecuede scheermesjes en oesters of BBQ-banaan met chocoladetaartjes maak je geheid indruk op je gasten. Of op jezelf, want waarom zou je de barbecue alleen maar aanwapperen als er bezoek is? Er zijn nog zoveel BBQ recepten die het proberen waard zijn.

Miniatuur

Lekkere hapjes

Ben je op zoek naar lekkere recepten voor hapjes bij - we noemen - een borrel? Zit je niet zo ruim in tijd, maak dan in 10 minuten dit recept voor kaaskoekjes. Ook zo klaar zijn de aardbeiden crostini's (lekker zomers ook). Heb je wat meer tijd, waag je dan eens aan zelfgemaakte broodjes bapao of snuffel tussen de andere lekkere recepten voor hapjes

Miniatuur

Lekkere desserts

Het dessert is de trofee van het diner. Elk diner verdient zo'n lekker recept als afsluiter en niemand die daar geen gaatje voor vrijhoudt. Liever wat minder van de rest, dan nee zeggen tegen je lievelingsgang. Favoriet zijn 24Kitchen's brownies met pindakaasmoelleux au chocolat met gezouten karamelsaus en vanille-ijs en de milkshake & chocolate chip cookies wanneer het gaatje in je buik wat kleiner is uitgevallen. Maar op 24Kitchen vind je nog veel meer desserts voor elke gelegenheid. Ook wanneer er geen diner aan vooraf is gegaan. 

Miniatuur

Lekkere recepten