- Schil de aardappelen en breng ze aan de ook in een pan met water en een flinke snuf zout.
- Prak de aardappelen, strooi het bloem er overheen en meng het met de eidooiers.
- Kneed het geheel tot een stevig deeg.
- Breng het op smaak met peper en nootmuskaat.
- Leg het deeg vervolgens in de koeling zodat het kan opstijven.
- Rol het deeg uit tot dunne slierten van 1,5 cm en snijd het in kleine stukjes van 2 cm.
- Mocht je een gnocchi plankje hebben, kun je de gnocchi daar doorheen halen. Heb je dit niet, dan kun je met een vork aan een kant er een patroon in drukken.
- Leg de gnocchi vervolgens in de koeling.
- Doe de boter en de truffel-tapenade in de pan en voeg naar smaak wat peper toe.
- Breng een pan met water en zout licht aan de kook en doe de gnocchi erin. Wanneer ze gaan drijven zijn ze klaar.
- Schenk de truffel-saus over de gnocchi en maak het gerecht af met Parmezaan en verse basilicum.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
gnocchi met truffelsaus
Deze gnocchi met truffel is om je vingers bij af te likken: fantastisch!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Wat Eten We Vandaag?
‘Wat Eten We Vandaag?’ Hiermee wordt het voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren bieden we 365 dagen per jaar een nieuw recept op alle platformen: op tv, online en social media.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties