Stappenplan
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Prik de puntpaprika’s rondom in met een vork en plaats deze op een bakplaat in de oven. Pof de paprika’s in 15 minuten.
-
Doe de paprika’s hierna in een kom en dek deze voor enkele minuten af. Verwijder het velletje van de paprika’s
-
Breng een ruime pan water aan de kook met zout. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snijd de rode peper in dunne plakjes en hak de knoflook fijn.
-
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de rode peper, knoflook en het paprikapoeder. Voeg de garnalen toe aan de pan en garen op laag vuur.
-
Gebruik een tang om de tagliatelle in de hapjespan te doen. Meng door elkaar.
-
Hak de peterselie fijn en roer de helft door de pasta heen. Breng de pasta op smaak met wat citroensap en -rasp en peper en zout. Serveer met de overgebleven peterselie.
Meld je aan en praat mee