BBQ-banaan:
Snijd de schil van de bananen in de lengte in en doe de schil iets open. Rasp de twee limoenen en strooi de limoenrasp samen met de rietsuiker over de banaan. Halveer de limoenen en besprenkel de bananen met limoensap en evemtueel een scheutje rum. Verpak de bananen in aluminiumfolie en grill in circa 10 minuten op de barbecue. Rasp nog wat van de limoen over de bananen.
Chocoladetaartje:
Verwarm de oven voor op 160 graden of verwarm de barbecue. Smelt de boter en de chocolade in een pan. Klop ondertussen de eieren en de suiker. Spatel de gesmolten boter en chocolade door het ei-suikermengsel. Zeef hier de bloem en bakpoeder boven en meng met een spatel door het chocolademengsel. Vet de taartvormpjes in en verdeel het chocolademengsel over de vormpjes. Bak in circa 15 minuten.
Ijskoffie
Vul de glazen met ijsklontjes en verdeel de suiker over de glazen. Schenk hier de koude koffie over.
Meld je aan en praat mee