De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

carlota de limon van miljuschka

Deze Mexicaanse limoentaart serveer je bevroren en is dus een ideaal recept voor een zomerse verjaardag.

20 min voorbereidingstijd
180 min kooktijd
Carlota de limon HOR.

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

Bak met Miljuschka

Miljuschka: "Een limoentaart met roomkaas daar gaat mijn hart natuurlijk sneller van kloppen. Je serveert de taart bevroren dus het is een ideaal recept voor een zomerse verjaardag."

Bereidingswijze

Stap 1:
Meng de roomkaas, gecondenseerde melk, limoensap en -rasp. 
Klop ongeveer 10 minuten totdat het mengsel dikker is geworden van structuur. 

Stap 2:
Verdeel een laag van het limoenmengsel over de bodem. Beleg dit daarna met een laag koekjes. Herhaal dit totdat je geen mengsel meer over hebt. 

Stap 3:
Zet 3 uur weg in de vriezer. 

Stap 4:
Verdeel koekjes over de taart en versier met een mooi plakje limoen. 

Stap 5:
Snijd de bevroren taart aan met een warm mes. 

Kijk elke maandag naar een nieuwe aflevering van Miljuschka in Mexico op 24Kitchen, kanaal 24!

miljuschka in mexico

In haar prachtige nieuwe programma neemt Miljuschka in 6 afleveringen je op reis naar Mexico. Daar bezoekt ze onder andere  inheemse boeren, gaat ze op bezoek bij restaurant Pujol (die zich nummer 12 van de wereld mag noemen) en gaat ze aan de bak bij Luis Robledo (de beste banketbakker van Latijns Amerika). Ook bewijst ze opnieuw niet bang te zijn en proeft ze wel hele bijzondere gerechten. 

Kijk naar Miljuschka in Mexico, iedere maandag om 22.00 op 24Kitchen, kanaal 24. 

MIM_Abri_format_DEF.jpg

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker