Pel en snipper de uien. Pel en snijd de knoflook fijn. Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper fijn.
Verhit een scheutje olijfolie in een pan en fruit de ui, knoflook en peper.
Snijd de kalkoendij in stukjes. Voeg de kalkoen, chilipoeder, paprikapoeder en komijnpoeder toe en bak de kalkoen bruin. Voeg de tomatenpuree toe en bak 5 minuten mee.
Snijd intussen de tomaten in stukjes en voeg ze toe aan de pan met kalkoen. Kook de tomaten zonder deksel op de pan circa 20 minuten mee zodat het een dikke saus wordt.
Meng voor de chili con pavo de kidneybonen door de saus en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de koriander fijn en meng door de crème fraîche. Verdeel de crème fraîche over de tortilla’s en schep de chili con pavo erin.
Rol de tortilla’s op en leg ze in een ovenschaal.
Schep er eventueel overgebleven chili con pavo over en verdeel de geraspte kaas erover.
Zet de ovenschaal in de oven tot de kaas gesmolten is.
Pel en snipper de uien. Pel en snijd de knoflook fijn. Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper fijn.
Verhit een scheutje olijfolie in een pan en fruit de ui, knoflook en peper.
0 reacties