Bereiding
Pluk de blaadjes van de peterselie en hak fijn. Schil de aardappels, rasp ze, meng met de helft van de gehakte peterselie en breng ze op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Verhit een scheut olie in de koekenpan en verdeel hierin de aardappel met een lepel in 4 hoopjes. Druk aan en bak de rösti in circa 15 minuten op zacht vuur rondom goudbruin.
Pel de uien en snijd ze in parten. Schil de bospeen en snijd ze in plakjes van circa 5 millimeter dik. Snijd de champignons in partjes en de worst in plakjes. • Verhit een scheut olie in de wok. Wok de uien met de champignons tot ze goudbruin zijn. Voeg de wortel, worst en erwten toe en wok mee. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Meng de mierikswortel met de crème frâiche en een beetje zout. Besmeer de rösti hiermee.
Serveren
Serveer de gewokte groenten op de rösti. Bestrooi met de rest van de gehakte peterselie.
0 reacties