Giovanni Caminita

Ingredienten

4
Personen

Dressing

  • 1 tl balsamicoazijn
  • 3 el citroensap
  • 2 el olijfolie
  • zout
  • versgemalen peper

Carpaccio

  • 400 g ossenhaas
  • 75 g rucola
  • 30 g pijnboompitten
  • 30 g geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten

Dressing

Meng de azijn, citroensap en olie met een lepel door elkaar en breng op smaak met zout en peper. 

Carpaccio

Snijd de ossenhaas in dunne plakjes. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en breng de rucola op smaak met de dressing. Verdeel de sla over borden en leg de carpaccio er op. Bestrooi met de pijnboompitten en enkele blaadjes rucola. Breng op smaak met peper en Parmezaanse kaas.

Geef je waardering

799
Carpaccio