Klassieke carpaccio

Zie hier: onze klassieke en goddelijke carpaccio. Maak het als een echte Italiaan met dit heerlijke recept van dungesneden ossenhaas, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Mmm!

carpaccio

Bietencarpaccio

Voor de vegetariërs onder ons: een mooie bietencarpaccio. Toch liever vlees? In het recept maken we de bietencarpaccio van gepofte biet met bloedworst en bietenmayonaise.

 

Miniatuur

Ananascarpaccio

Carpaccio enkel bestemd voor vleeseters? Dacht het niet! Niemand minder dan Jamie Oliver maakte deze frisse ananascarpaccio met verse munt en blauwe bes. Een heerlijk gerecht dat zowel als voorgerecht en dessert opgediend kan worden. 

Miniatuur

Viscarpaccio

We hebben vlees, fruit en vega gehad. Wat blijft er over? Carpaccio di pesce oftewel een heerlijke viscarpaccio! Voor dit recept gebruiken we een mix van tonijn en zalm.

viscarpaccio

Carpaccio met dragon-truffelmayonaise

Een heerlijke carpaccio met dragon-truffelmayonaise. Deze maken we van runderlende met een échte truffelmayonaise waar dragon aan is toegevoegd, afgetopt met waterkers. Niks meer aan doen!

Miniatuur

Carpacciorol met pestosaus

De klassieke carpaccio in een nieuw jasje. Of beter gezegd: in een jasje van carpaccio. We vullen de rosbief met salade en draaien het op tot carpacciorollen. Voeg daar een eigengemaakte romige pestosaus aan toe et voilà

Miniatuur