Carpaccio met dragon-truffelmayonaise

Carpaccio met dragon-truffelmayonaise

Zie hier: onze nieuwste aanwinst, een goddelijke creatie. Een carpaccio met dragon-truffelmayonaise. Deze maken we van runderlende met een échte truffelmayonaise waar dragon aan is toegevoegd, afgetopt met waterkers. Niks meer aan doen. Hier vind je het recept inclusief video.

ananascarpaccio

Jamie Oliver's ananascarpaccio

Carpaccio enkel bestemd voor vleeseters? Guess again. Niemand minder dan Jamie Oliver maakte deze ananascarpaccio met verse munt en blauwe bes. Een heerlijk zomers gerecht dat zowel als voorgerecht en dessert opgediend kan worden. Bekijk snel het recept.

Carpacciorol met pestosaus

Carpacciorol met pestosaus

De klassieke carpaccio in een nieuw jasje. Of beter gezegd: in een jasje van carpaccio. We vullen de rosbief met salade en draaien het op tot carpacciorollen. Voeg daar een eigengemaakte romige pestosaus aan toe et voilà! Benieuwd hoe dat moet? Bekijk dan snel het recept.

Bietencarpaccio

Bietencarpaccio

Voor de vegetariers: een mooie bietencarpaccio. Toch liever vlees vanavond? In dit recept maken we bietencarpaccio van gepofte biet met bloedworst en bietenmayonaise.

 

Viscarpaccio van tonijn en zalm

Viscarpaccio

We hebben vlees, fruit en vega gehad. Wat blijft er over? Carpaccio di pesce! In dit recept gebruiken we een mix van tonijn en zalm als basis.