Stap 1: Toast
Steek 6 rondjes uit het brood met een steker. Smelt de boter in een pan en bak het brood om en om krokant en licht goudbruin. Leg de gebakken toast op een ovenplaat.
Stap 2: Aardpeerpuree
Schil de aardpeer en snijd in stukken. Kook in circa 15-20 minuten gaar. Giet af en pureer met de staafmixer tot een gladde puree. Breng op smaak met zout en peper. Laat afkoelen.
Stap 3: Opbouw
Bestrijk de toast met de truffelpasta. Verdeel de aardpeerpuree hierover. Drapeer de plakjes carpaccio over de puree. Bewaar het gerecht afgedekt in de koelkast tot vlak voor het opdienen.
Stap 4: Serveren
Verwarm de oven voor op 200 °C. Zet de toasts met carpaccio circa 2 minuten in de oven. Leg iedere toast in het midden van een bord. Schaaf met een dunschiller de Parmezaanse kaas en de truffel erover. Garneer met een toefje rucola. Drissel een beetje olijfolie eroverheen. Bestrooi met zout en peper.
Wil je de rest van de recepten van 24Kitchen Feestdagen met Rudolph zien? Check snel dit handige overzicht > BEKIJK
0 reacties