Deze snacks zijn heerlijk voor bij de borrel! Extra leuk als je ze zelf maakt.

Viskoekjes
Koekjes eten als avondeten? Yes we can! Maak deze viskoekjes als onderdeel van de maaltijd en je maakt ongetwijfeld vrienden. Tip: deze viskoekjes zijn ook heel goed geschikt voor kinderen!

Courgettekoekjes
Voor alle vegetariërs onder ons: ook van courgette kan je heerlijke koekjes maken. Met wat Parmezaanse kaas, aardappels, ei en bloem kom je een heel eind. Combineer het met een verse spinazie-salade en ook deze maaltijd is er één die ongetwijfeld terug op het menu komt.

Kaaskoekjes
Nog 'n stukje kaas over? Niet weggooien, maak er deze simpele kaaskoekjes van! Heerlijk om zo op te eten, maar ook heel leuk ter decoratie van een voor- of hoofdgerecht.


Driekazenborrelplank
Wat is een borrelplank zonder kaas? Wij delen het recept met maar liefst 3 (!) kaasrecepten voor op de driekazenborrelplank: komijnekaaskoekjes, rozemarijn-geitenkaascrème en zelfgemaakte kaasstengels.
We bakken nog even door!
Hoewel deze snacks niet echt koekjes genoemd kunnen worden, zijn het stuk voor stuk heerlijke tussendoortjes:

Doperwten-fetahapjes
Met filodeeg maak je eindeloos veel hapjes en gerechten. Deze doperwten-fetahapjes zijn daar een goed voorbeeld van. Krokant van buiten, met een heerlijke zachte vulling. Aanrader dus!

Merguez worstenbroodjes
Brabant meets Noord-Afrika in deze heerlijke worstenbroodjes met pittige merguezworstjes. En van die combinatie worden wij héél gelukkig. Als lunch of als hartige snack tussendoor: voor deze worstenbroodjes maken wij wel even tijd.

Kaasbroodjes
Deze homemade kaasbroodjes met verse tomatendip zijn niet alleen ontzettend lekker, maar ook heel leuk om te maken. Hoe sneller je de keuken in duikt voor deze goddelijke snacks, hoe sneller je ervan kan genieten. Dus... Go go go!

Visnuggets met chilidip
Op een uitgebreide borrelplank moet er zeker plaats gemaakt worden voor visnuggets. We geven ze een Aziatische twist met een krokant jasje van kurkuma, panko en kokoscrème. Daar serveren we een chilidip bij van vissaus en limoen.

Makreelrillettes met focaccia
We voegen een eigengemaakte dip toe aan onze borrelplank! Wat dacht je van een makreelrillettes en focaccia?

Dumplings gevuld met garnalen
Wil je eens iets nieuws proberen? Kies dan voor een Aziatische borrel met zelfgemaakte dumplings gemaakt van garnaal en varkensgehakt. Dit is gegarandeerd een hit.
Karsu's Turkse Keuken
Kijk vanaf 2 mei elke werkdag om 18:00 op kanaal 24!
