Viskoekjes

Viskoekjes

Koekjes eten als avondeten? Yes we can! Maak deze viskoekjes als onderdeel van de maaltijd en je maakt ongetwijfeld vrienden. Tip: deze viskoekjes zijn ook heel goed geschikt voor kinderen! 

Courgettekoekjes

Courgettekoekjes

Voor alle vegetariërs onder ons: ook van courgette kan je heerlijke koekjes maken. Met wat Parmezaanse kaas, aardappels, ei en bloem kom je een heel eind. Combineer het met een verse spinazie-salade en ook deze maaltijd is er één die ongetwijfeld terug op het menu komt.  

Kaaskoekjes

Kaaskoekjes

Nog 'n stukje kaas over? Niet weggooien, maak er deze simpele kaaskoekjes van! Heerlijk om zo op te eten, maar ook heel leuk ter decoratie van een voor- of hoofdgerecht

Palmiers

Palmiers 

Van palmiers krijgen we nooit genoeg! Deze Franse koekjes kennen een zoete versie met een flink laagje suiker, maar wij maken 'm met oude kaas en komijn. Het perfecte hapje voor bij een gezellig borrel en de perfecte snack bij een avondje bankhangen voor de TV. 

We bakken nog even door!

Hoewel deze snacks niet echt koekjes genoemd kunnen worden, zijn het stuk voor stuk heerlijke tussendoortjes:

Doperwten-fetahapjes

Doperwten-fetahapjes

Met filodeeg maak je eindeloos veel hapjes en gerechten. Deze doperwten-fetahapjeszijn daar een goed voorbeeld van. Krokant van buiten, met een heerlijke zachte vullen. Aanrader dus!

Merquez worstenbroodjes

Merquez worstenbroodjes

Brabant meets Noord-Afrika in deze heerlijke worstenbroodjes met pittige merquezworstjes. En van die combinatie worden wij héél gelukkig! Als lunch of als hartige snack tussendoor: voor deze worstenbroodjes maken wij wel even tijd. 

Kaasbroodjes

Kaasbroodjes

Deze homemade kaasbroodjes met verse tomatendip van PLUS zijn niet alleen ontzettend lekker, maar ook heel leuk om te maken. Hoe sneller je de keuken in duikt voor deze goddelijke snacks, hoe sneller je er van kan genieten. Dus... Go go go!