Heerlijke bramenmuffins, gemaakt met natúúrlijk verse bramen. Niemand die deze smaakvolle muffins barstenvol met sappige bramen kan weerstaan. Zo lekker en zo simpel. Rudolph deelt het goddelijke recept.

Rudolph van Veen

Ingredienten

12
Porties

  • 120 g kokosrasp
  • 1 mespuntje zout
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 6 eieren
  • 60 ml honing
  • 60 ml zonnebloembolie
  • 1 theelepel vanille extract
  • 150 g bramen

Extra nodig

  • 12 bakpapiertjes van 13 x 13 cm
  • cupcaketray
  • ijsknijper

Bereidingswijze

1 uur

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Meng de kokosrasp met het zout en bakpoeder. Roer de eieren los met de honing en zonnebloemolie. Meng het kokosmengsel door het eimengsel en roer tot een beslag. Voeg het vanille-extract toe en meng door het beslag. Vet de bakpapiertjes in en druk de bakpapiertjes in de cupcaketray. Verdeel het beslag over de papiertjes. Leg in elk vormpje enkele bramen bovenop het beslag. Bak de bramenmuffins in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar. 

ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN UIT RUDOLPH'S EERSTE HULP BIJ BAK-ONGELUKKEN

Geef je waardering

Bramenmuffins
Bramenmuffins