De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

aardbeien crostini met ricotta, balsamico en basilicum

Dit is het ultieme borrelhapje: aardbeien crostini met ricotta, balsamico en basilicum. Het is makkelijk te maken en staat supersnel op tafel!

10 MIN
Aardbeien crostini met ricotta, balsamico en basilicum

Een recept van

24Kitchen

24Kitchen logo

Bereidingswijze

Snijd het stokbrood in niet al te dikke sneetjes (ongeveer 12). Verspreid deze over een bakplaat en bestrijk het brood met olijfolie. Rooster 2 tot 3 minuten onder een hete ovengrill. Je kunt dit ook op de barbecue doen! Let goed op dat het brood niet verbrand.

Was en ontkroon de aardbeien en snijd ze in vieren. Marineer de aardbeien in de balsamico-azijn. Snijd de basilicum alvast in ragfijne reepjes.

Haal de crostini uit de oven en laat een beetje afkoelen. Besmeer elk broodje met wat ricotta, lepel de aardbeien erop en bestrooi tot slot met de fijngesneden basilicum.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker