Bekijk deze heerlijke recepten met een paasstol: 

Serranoham met roomkaas

Notenstol met serranoham en roomkaas 

Een paasstol met hartig beleg? Dat gaat heel goed samen! Probeer eens wat roomkaas met een plakje serranoham. Eenvoudig, maar toch zó lekker. 

Wentelteefjes van paasstol met roodfruit

Wentelteefjes van paasstol met roodfruit

Dat we nog nooit eerder aan wentelteefjes van een paasstol hebben gedacht. Dat is namelijk echt heerlijk, makkelijk én weer eens wat anders. Tip: serveer naast de poedersuiker en rood fruit er ook nog wat jam bij. Wil je de jam zelf maken? Zo maak je zelf de lekkerste jam

Geroosterde notenstol met clotted cream

Geroosterde notenstol met clotted cream

Op zoek naar een lekker toetje voor bij de paasbrunch en heb je toevallig nog wat sneetjes paasstol over? Dan heb je alleen nog slagroom, mascarpone en een sinaasappel nodig om dit heerlijke toetje op tafel te zetten. Een dikke aanrader!

Notenstol met verse fruitsalade

Notenstol met verse fruitsalade

Ga je toch liever voor de gezondere variant? Kies dan voor deze notenstol met een verse fruitsalade. Geen fan van kiwi's, druiven of appels? Vervang ze door een fruitsoort die je wel lekker vindt. Simpel.

Paasstol

Paastosti uit de pan

Alle tosti-lovers: handen in de lucht! Want dit recept voor een heerlijke paastosti uit de pan is toch wel echt een pareltje. Het mooie is dat je er niet veel voor in huis hoeft te hebben. Klinkt goed, nietwaar? Tip: ook lekker met een beetje appelstroop. 

Op zoek naar lekkere producten voor de paasbrunch? Hier vind je het paas-assortiment van PLUS.