De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Eend in sinaasappelsaus

90 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Eend in sinaasappelsaus

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 220 °C.
  • Smeer de eendenbouten in met zout en peper.
  • Snijd de schil van 2 sinaasappels, snijd in reepjes en kook deze 5 minuten in water. Pers het sap eruit.
  • Doe de bouten 80 minuten in de oven met het sinaasappelsap en draai de temperatuur terug naar 170 °C.
  • Snijd de sinaasappel in partjes.
  • Doe de cointreau, partjes van de sinaasappel en de schil er de laatste 20 minuten bij.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.