De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Kerstdiner 2023: makkelijke recepten van Miljuschka

Snel met Mil kerst kerstkalkoen

Zoek je een portie lekkere inspiratie voor het kerstdiner van 2023? Van makkelijke voorgerechten tot eenvoudige hoofdgerechten: met deze recepten uit Snel met Miljuschka Kerst wordt het een feestelijk én makkelijk kerstdiner om nooit te vergeten!

1. Makkelijke kerst voorgerechten

Pak je uit? Dan mag een voorgerecht natuurlijk niet ontbreken! Dat kan natuurlijk ook een makkelijk recept zijn. Tip: kies een voorgerecht dat je een dag van tevoren kunt maken. Bijvoorbeeld een makkelijke soep, die hoef je op de dag zelf alleen nog maar even op te warmen. Geen soepliefhebber? Tover dan deze heerlijke kerstragout op tafel. Succes gegarandeerd!

> Meer kerst voorgerechten 

2. Makkelijke kerst hoofdgerechten

Als jij de chef bent deze kerst, dan kun je met het hoofdgerecht écht indruk maken. Het is immers het hoogtepunt van het kerstdiner waar iedereen met smart op zit te wachten. Haal alles uit de kast en maak het kerstdiner onvergetelijk. Kies één van de andere makkelijke kerstrecepten van Miljuschka. Er is genoeg keuze!

> Meer kerst hoofdgerechten

3. Makkelijke kerst nagerechten

Geen kerstdiner zonder feestelijk nagerecht! En dat kan heel makkelijk zijn: je kunt, net als het voorgerecht, het nagerecht vaak de dag vóór het kerstdiner al bereiden.

Kies je voor zoet of hartig (een kaasplank, bijvoorbeeld)? Of maak jij dit jaar een klassieke kerst-trifle of cheesecake met gekonfijte sinaasappel? De supersimpele recepten van Miljuschka zullen ook ongetwijfeld een lach op iedereens gezicht toveren.

> Meer kerst nagerechten

Makkelijke kerst voorgerechten

Ontdek de makkelijke kerst voorgerechten van Miljuschka.

Makkelijke kerst hoofdgerechten

Ontdek de makkelijke kerst hoofdgerechten van Miljuschka.

Makkelijke kerst nagerechten

Ontdek de makkelijke kerst nagerechten van Miljuschka.