De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Kerstrecepten 2023: makkelijke recepten van Miljuschka

Kerstrecepten moeilijk om te maken? Zeker niet! Deze toppers van Miljuschka zijn hartstikke makkelijk om te maken. Aan de slag.
Snel met Mil kerst kerstkalkoen

Chef aan het woord

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

"Op zoek naar een sappige lading inspiratie voor kerst 2023? Van feestelijke voorgerechten tot spectaculaire hoofdgerechten: met mijn toppers maak je de makkelijkste én smakelijkste kerstrecepten."

Makkelijke kerstvoorgerechten

Uitpakken met een kerstrecept hoeft niet moeilijk te zijn. Kies om jezelf het nog makkelijk te maken een voorgerecht uit dat je een dag van tevoren kan maken. Bekijk hier de makkelijke voorgerechten.

Makkelijke kersthoofdgerechten

Het hoofdgerecht is vaak hét spektakelstuk van de avond. Met deze feestelijke gerechten hoef je je niet in bochten te wringen. Kies één van deze makkelijke kerstrecepten.

Makkelijke kerstnagerechten

Geen diner zonder nagerecht. Ook deze afsluitende gang kan je vaak ruim van tevoren voorbereiden. Probeer het met één van deze makkelijke kerstrecepten.

Kerstmenu samenstellen? Bekijk ook onze verzameling met verrassende kerstvoorgerechten, kersthoofdgerechten en kerstnagerechten of bekijk het hele kerstmenu.

Deze kerst helpt Miljuschka je een handje bij het kerstdiner! In de kersteditie van "Snel met Miljuschka" maakt Miljuschka de mooiste, lekkerste, snelste en makkelijkste kerstgerechten. Zodat jij inspiratie op kunt doen voor komende kerst.

Snel met MIljuschka Kerst