Stap 1: Crumble
Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat de stoofpeertjes goed uitlekken en snijd in kleine stukjes. Rooster de hazelnoten circa 5 minuten in de oven. Laat even afkoelen en hak grof door. Verdeel de stoofperen en de hazelnoten over de ovenschaaltjes.
Snijd de boter in kleine stukjes te snijden en kneed met de basterdsuiker, bloem, zout en de kaneelpoeder tot kruimels. Verdeel het kruimeldeeg over de stoofpeertjes. Bak de crumble’s circa 15-20 minuten in de oven, tot het kruimeldeeg mooi goudbruin is.
Stap 2:
Klop de slagroom tot yoghurtdikte en meng de kaneel en de honing door. Serveer de crumble met de slagroom. Bestuif met poedersuiker. Garneer met munt.
Wil je de rest van de recepten van 24Kitchen Feestdagen met Rudolph zien? Check snel dit handige overzicht > BEKIJK
1 reactie