De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

mexicaanse vega tortilla’s

Pel en snijd de knoflook fijn. Pel en snipper de ui.
Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook.

30 min (voor)bereidingstijd
Mexicaanse vega tortilla’s

Een recept van

Roberta Pagnier

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Bereiding
Pel en snijd de knoflook fijn. Pel en snipper de ui.

Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook.

Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.

Verbrokkel de tofu boven de pan met ui en knoflook en voeg komijnpoeder en de tomatenpuree toe en bak kort mee. Breng op smaak met een beetje zoiut en versgemalen peper. Voeg de paprika en de bonen toe en warm goed door.

Verwarm de gordita’s volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Snijd de tomaten in plakjes. Maak de avocado’s schoon en snijd het vruchtvlees in partjes.

Snijd de limoenen in partjes.

Pluk de koriander.

 

Serveren
Verdeel de bonen-tofustoof, tomaten, avocado, limoenpartjes en koriander over de gordita’s.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker