De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

goudse borrelbol

Op zoek naar een lekkere borrelhap? Wij hebben 'm voor je! Probeer Rudolph's borrelbol eens; een bol met verschillende soorten kaas, kruiden en noten. Heerlijk op vers brood of met wat toastjes.

20 min voorbereidingstijd
1440 min kooktijd
Goudse borrelbol

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Op zoek naar een lekkere borrelhap? Wij hebben 'm voor je! Probeer Rudolph's borrelbol eens; een bol met verschillende soorten kaas, kruiden en noten. Heerlijk op vers brood of met wat toastjes.

Bereidingswijze

Stap 1:
Rasp de kaas. Snijd de knoflook fijn. Roer in een kom de roomkaas los en meng de geraspte kaas, knoflook, jam en de hot sauce erdoor. Laat het mengsel het liefst een hele nacht in de koelkast liggen zodat de smaken goed kunnen intrekken en de massa iets kan opstijven.

Stap 2:
Rol het opgesteven mengsel tot een bol en druk een beetje plat. Snijd de bieslook fijn. Hak de amandelen. Meng de bieslook, amandelen en de roze peperbolletjes. Paneer de kaas met het mengsel. Serveer op een plank met vers brood of crackers.

Ontdek hier alle andere recepten uit Rudolph's Bakery: De Bakfiets

In Rudolph's Bakery: De Bakfiets reist de 24Kitchen-chef door heel Nederland om de geheimen van van streekproducten te ontdekken. Bakkers uit de meest pittoreske plaatsjes uit ons land vertellen over de bijzondere achtergronden van de koeken, taarten en broden. En Rudolph trakteert hen op een eigen gerecht. 

Van nog draaiende molens tot kloosters en van havens tot boomgaarden. Rudolph fietst overal langs met zijn letterlijke bakfiets. Je leest het goed: de bakfiets is uitgerust met alles wat een bakker nodig heeft. Ideaal om in het zomerzonnetje bolussen, worstenbroodjes, luilakbollen, suikerbroden en nog veel meer streeklekkernijen te bakken. 

Kijk elke werkdag om 15:00 én 17:00 naar Rudolph's Bakery: de Bakfiets op 24Kitchen

24K_RB_BAKFIETS_KEYART_Horizontaal.jpg

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker