Bekijk snel onze recepten voor de kerstbrunch: 

Gebraden kip met (zoete) aardappel en jus in pasteitjes

Pasteitjes > 

Dit is zo'n klassieker die niet mag ontbreken op de kerstbrunch. En met pasteitjes maak je echt iedereen blij. Want eerlijk is eerlijk: tegen een heerlijk pasteitje op z'n tijd zeg je toch geen nee? Precies, aan de slag dus! 

PPP broodje – pesto, pijnboompitten en parmaham

PPP broodje – pesto, pijnboompitten en parmaham > 

Wel eens gehoord van een broodje PPP? Supersimpel en toch zo lekker: je belegt je broodje met pesto, pijnboompitten en parmaham en tadaaa... je knaller van een broodje is daar! 

Paprikasoep

Paprikasoep > 

Wat is een goede kerstbrunch zonder een lekker soepje? Ga daarom voor deze heerlijke paprikasoep. Gegarandeerd een succes bij echt ál je gasten. 

Paasbrunch preiquiches

Preiquiches > 

Hoe schattig zien deze preiquiches er uit! Supermakkelijk, smakelijk en zo leuk. Een heerlijk warm hapje om je kerstbrunch extra feestelijk te maken. 

Beghrir

Beghrir - duizend-en-één-gatenpannenkoek > 

Wauw: deze beghir ziet er uit om door een ringetje te halen. Ze zien er niet alleen mooi uit: ze smaken ook fantastisch. Dit is zo'n gerecht waarmee je indruk maakt op je gasten. 

Garnalencocktail met meloen

Garnalencocktail met meloen > 

De garnalencocktail is en blijft zo'n kerstklassieker die het bij iedereen goed doet. Serveer 'm in een mooi glas voor een extra feestelijke touch. 

Brunchkrans met roerei, gerookte zalm, bieslook en graskaas

Brunchkrans met roerei, gerookte zalm, bieslook en graskaas > 

Roerei, gerookte zalm, kaas: wat wil een mens nog meer? Dit recept mag dan ook zeker niet ontbreken op je lijst voor de kerstbrunch. Kan overigens ook als kerstontbijt! 

Gerookte-kipsalade met mandarijn en walnoten

Gerookte-kipsalade met mandarijn en walnoten > 

Bij een kerstbrunch horen natuurlijk vers afgebakken broodjes en heerlijk geroosterd brood. Extra lekker om ze te beleggen met deze gerookte-kipsalade met mandarijn en walnoten. Lekker fris! 

Homemade garnalenkroketten op brood

Homemade garnalenkroketten op brood > 

Wij zijn stiekem een beetje verliefd op garnalenkroketten. Jullie ook? Hoe leuk is het daarom om je eigen garnalenkroketten te maken voor de kerstbrunch. Rollen maar! 

Frittata

Frittata > 

Frittata is erg geschikt voor de kerstbrunch omdat je er heel gemakkelijk mee kan variëren. Deze variant is met feta, chorizo, aardappel en doperwten, maar voeg toe of vervang net wat jij lekker vindt!

Op zoek naar nog meer lunch-inspiratie? Hier vind je al onze lunch-gerechten!