De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

vietnamese egg coffee

Ei-koffie? Het klinkt misschien een beetje gek maar geloof ons. Dit is lekkerder dan je ooit had gedacht. Waar je wacht je nog op? Gauw aan de slag!

10 MIN
Vietnamese egg coffee

Een recept van

Eveline Wu

Eveline Wu

Ei-koffie? Het klinkt misschien een beetje gek maar geloof ons. Dit is lekkerder dan je ooit had gedacht. Waar je wacht je nog op? Gauw aan de slag!

Bereidingswijze

Stap 1:
Verwarm een pan water tot 60 graden. Pasteuriseer de eieren voor circa 5 minuten. Splits de eieren. Voor dit recept heb je alleen het eigeel nodig.

Stap 2:
Zet de koffie. Doe het eigeel, vanille-extract en gecondenseerde melk in een maatbeker en klop met een handmixer tot een luchtig geheel.

Stap 3:
Verdeel eerst de koffie en daarna het luchtige ei-mengsel over de kopjes.

Ontdek hier alle andere recepten uit Eveline’s Asian Streetfood

In 1986 opende Amazing Oriental hun eerste Aziatische toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. Inmiddels is Amazing Oriental uitgegroeid tot de grootste Aziatische supermarktketen van Nederland. Inmiddels zijn er 24 fysieke winkels verspreid door het hele land. Met meer dan 10.000 authentieke producten uit Azië heeft Oriental het breedste assortiment aan Aziatische producten van Nederland. Geen winkel in de buurt? De producten zijn ook online te bestellen zijn in de  webshop.

Logo Amazing Oriental

Maak kennis met onze allernieuwste chef: Eveline Wu. In haar nieuwe programma Eveline's Asian Streetfood laat ze zien hoe makkelijk en snel je Aziatische streetfood-recepten thuis klaar kan maken. 

Asian Streetfood

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker