De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
Eveline Wu

Ik ben Eveline Wu

Chef
Specialiteiten
Aziatische keuken
Inspiraties
De traditionele Aziatische keuken
Favoriete ingrediënten
Sojasaus
Favoriete recept
Eight treasure rice

Eveline opende haar en daarmee ook het wokrestaurant van Nederland in 1999. In de jaren daarna volgden meerdere restaurants waaronder De Kreeftenbar, MOOD, Soho en Wynwood. Als bekroning op haar werk won ze in 2016 een gouden medaille voor haar dessert tijdens het Wereldkampioenschap Asian Cuisine in de categorie Chinese Keuken.

Haar talent en enthousiasme tijdens het koken zijn aanstekelijk en daarom verwelkomen wij haar graag als 24Kitchen-chef. Ze zal de kijkers gaan inspireren met de allerlekkerste Aziatische gerechten.

Eveline is te zien in het programma Eveline's Asian Streetfood. Ze maakt de allerlekkerste recepten die jij waarschijnlijk kent van de verschillende eetkraampjes, maar ze krijgt ook nog eens hulp van bekende gezichten. Kickbokser Rico Verhoeven gaat aan de slag met oesters. Presentator Humberto Tan maakt een katsu curry. Olympisch kampioen Ranomi Kromowidjojo bereidt een Thaise beef salade en als laatst neemt Theo Maassen een kijkje in de Eindhovense keuken van Eveline.

Eveline presenteert ook het programma Eveline's Asian Favourites. De Aziatische keuken heeft zoveel heerlijke, verrassende en populaire gerechten. Samen met de ingrediënten van Kikkoman en Amazing Oriental maakt Eveline de lekkerste gerechten voor thuis. 

 

Mijn recepten

Recepten van Eveline Wu

Toon alle recepten van Eveline Wu
Mijn TV-programma's

TV-programma's met Eveline Wu