De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Eveline Wu

Chef
Specialiteiten
Aziatische keuken
Inspiraties
De traditionele Aziatische keuken
Favoriete ingrediƫnten
Sojasaus
Favoriete recept
Eight treasure rice
Eveline Wu

Eveline opende haar en daarmee ook het wokrestaurant van Nederland in 1999. In de jaren daarna volgden meerdere restaurants waaronder De Kreeftenbar, MOOD, Soho en Wynwood. Als bekroning op haar werk won ze in 2016 een gouden medaille voor haar dessert tijdens het Wereldkampioenschap Asian Cuisine in de categorie Chinese Keuken.

Haar talent en enthousiasme tijdens het koken zijn aanstekelijk en daarom verwelkomen wij haar graag als 24Kitchen-chef. Ze zal de kijkers gaan inspireren met de allerlekkerste Aziatische gerechten.

Eveline is te zien in het programma Eveline's Asian Streetfood. Ze maakt de allerlekkerste recepten die jij waarschijnlijk kent van de verschillende eetkraampjes, maar ze krijgt ook nog eens hulp van bekende gezichten. Kickbokser Rico Verhoeven gaat aan de slag met oesters. Presentator Humberto Tan maakt een katsu curry. Olympisch kampioen Ranomi Kromowidjojo bereidt een Thaise beef salade en als laatst neemt Theo Maassen een kijkje in de Eindhovense keuken van Eveline.

Eveline presenteert ook het programma Eveline's Asian Favourites. De Aziatische keuken heeft zoveel heerlijke, verrassende en populaire gerechten. Samen met de ingrediĆ«nten van Kikkoman en Amazing Oriental maakt Eveline de lekkerste gerechten voor thuis. 

 

Mijn recepten

  • Dumplings met garnalenvulling

    Deze feestelijke dumplings zijn perfect voor een uitgebreid diner of als voorgerecht tijdens de feestdagen.

    voorbereidingstijd 60 min
    wachttijd 60 min
    • Een recept van Hugo Kennis
      Hugo Kennis de Brigade
    • Een recept van Eveline Wu
      Eveline Wu
  • Chinese rice cakes

    Een gezellig diner hoeft echt niet ingewikkeld te zijn om indruk te maken. Deze Chinese rice cakes bewijzen dat je met een paar simpele stappen een heerlijk bijgerecht op tafel zet.

    voorbereidingstijd 30 min
    • Een recept van Hugo Kennis
      Hugo Kennis de Brigade
    • Een recept van Eveline Wu
      Eveline Wu
  • Chinees gestoomde rode zeebaars

    Deze gestoomde rode zeebaars is een chic gerecht met een feestelijke presentatie. Perfect voor wie tijdens de feestdagen iets bijzonders op tafel wil zetten.

    voorbereidingstijd 30 min
    • Een recept van Hugo Kennis
      Hugo Kennis de Brigade
    • Een recept van Eveline Wu
      Eveline Wu
  • Hand-pulled noodlesoep met kip

    Met deze hand-pulled noodles zet je een heerlijke soep op tafel die aanvoelt als een grote kom comfort. De paddenstoelenbouillon en de knoflookolie zorgen voor een soep vol karakter. 

    voorbereidingstijd 40 min
    wachttijd 60 min
    • Een recept van Jet van Nieuwkerk
      Jet van Nieuwkerk
    • Een recept van Eveline Wu
      Eveline Wu
Toon alle recepten van Eveline Wu

Mijn programma's

  • De Brigade S2
    De Brigade

    In de Brigade maakt een top team van 24Kitchen-chefs de meest verrassende gerechten. Laat je inspireren door de allerlekkerste recepten van oude bekenden en nieuwe gezichten van de culinaire zender.

  •  Eveline's Asian favourites
    Eveline's Asian Favourites

    Eveline is terug! En deze keer laat ze zien hoe makkelijk het is om haar favoriete Aziatische gerechten zelf te maken.

  • Asian Streetfood
    Eveline's Asian Streetfood

    Maak kennis met onze allernieuwste chef: Eveline Wu. In haar nieuwe programma Eveline's Asian Streetfood laat ze zien hoe makkelijk en snel je Aziatische streetfood-recepten thuis klaar kan maken. 

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.