De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

cranberrykoek-hartjes

Wil je de kerstboom vrolijk optuigen? Of heb je gewoon zin om heerlijke koekjes te eten. Dan zijn deze cranberrykoek perfect voor jou!

Hartjes van Cranberry

Een recept van

Wil je de kerstboom vrolijk optuigen? Of heb je gewoon zin om heerlijke koekjes te eten. Dan zijn deze cranberrykoek perfect voor jou!

Bereidingswijze

Stap 1:
Verwarm de oven voor op 160 °C. Roer met de hand of in de mixer de boter met de suiker glad. Voeg de bloem, maïzena en de cranberries toe en meng goed door. Kneed het geheel tot een deeg. Verpak het deeg in plasticfolie en laat circa 30 minuten rusten in de koelkast. 

Stap 2:
Rol het deeg uit tot een dikte van circa 3-4 mm. Steek met de steker hartjes uit het deeg. Steek met een klein glad spuitmondje gaatjes uit aan de bovenkant van de hartjes zodat je na het bakken een lintje erdoor kunt doen. 

Stap 3:
Bak de koekjes in de oven in circa 12-15 minuten goudbruin en gaar. Laat de koekjes afkoelen en doe lintjes door de gaatjes zodat je de koekjes in de kerstboom kunt ophangen. 

Kerst brengt altijd veel stress met zich mee, vooral het kerstdiner zorgt voor klotsende oksels. Dit jaar biedt Rudolph de oplossing zodat jij optimaal kan genieten van de komende feestdagen.

 

Feestdagen met Rudolph

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker