Bekijk hier onze valentijnsrecepten:

Chocoladepannenkoeken

Chocoladepannenkoeken 

Een goed begin is het halve werk! Deze pannenkoeken als ontbijt zijn dus perfect om jezelf voor te bereiden op een dag vol liefde! 

Naëma’s hartjestaart

Hartjestaart

Hartjes zijn hét symbool van de dag van de liefde. Deze hartjestaart doet zijn naam niet tekort! Met de cake en de decoratie in de vorm van een hart hoort het helemaal thuis op deze feestdag!

Brownietaart

Brownietaart

Valentijnsdag draait om lief zijn voor elkaar. Deze brownietaart is volledig vegan en daarmee denk je ook nog even extra aan alle lieve dierenvrienden.

Valentijns-makronen

Valentijns-makronen

Hoe lief zijn deze makronen! Het recept bevat maar 3 ingrediënten. Makkelijk om te maken en perfect om uit te delen.

Churros met hazelnotenganache

Churros met hazelnotenganache

Churros en Valentijnsdag? Jazeker! Vooral in de vorm van hartjes of de voorletters van jezelf en jouw geliefde. Als je ze daarna dipt in het roze suikermengsel is het plaatje compleet. Dan kan je de churros gezellig samen opeten met de chocoladeganache. 

Sophie’s Toscaanse bruidstaart

Toscaanse bruidstaart

Een heerlijke taart met vanille-botercreme en frambozen. Echte suikerzoete smaken die passen bij Valentijnsdag. Twijfels omdat het eigenlijk een bruidstaart is? Nergens voor nodig. Wij verzekeren dat het eten van deze taart geheel zonder beloftes is.

Chocoladetruffels

Chocoladetruffels

Chocoladetruffels zijn altijd een goed idee als cadeautje. Zelfgemaakte zijn natuurlijk nog veel beter. Omdat je van tijd tot tijd ook lief moet zijn voor jezelf moet je er natuurlijk flink wat achterhouden om te bewaren. Treat yourself! 

Macarontaartje met frambozen en roos

Macarontaartje met frambozen en roos

Macarons komen uit Parijs, de stad van de liefde. Valentijnsdag is een uitgelegen moment om aan de slag te gaan met dit recept. Net zo lekker als dat het eruitziet!

Smeuïge chocoladetaart met crème fraîche en noten

Smeuïge chocoladetaart met crème fraîche en noten

Een verrukkelijke chocoladetaart die ook nog eens binnen een half uur klaar is! Handig voor als je wel iets lekkers wilt maken, maar ook de hele dag vol hebt gepland met verrassingen. 

Roze koek XXL

Roze koek XXL

Een Hollandse klassieker doet het altijd goed. En al helemaal als het een XXL-variant is!  Met zijn mooie kleurtje lijkt de roze koek wel uitgevonden voor de meest liefdevolle dag van het jaar. 

Billenkoekjes

Billenkoekjes 

Een recept dat stiekem wel een beetje (butt)cheeky is. Met zelfgemaakte sjablonen snijd je het deeg in de vorm van billen. Om ze niet open en bloot op tafel te leggen, geef je ze onderbroeken van glazuur. En dan kan je het krijgen: billenkoek!

Pavlova

Pavlova 

Een taart zonder bloem is als een Valentijnsdag zonder rozen. Daar zijn wij het niet helemaal mee eens. Met een pavlova heb je slechts eiwit nodig om een superlekkere taart te maken. De topping van cranberrycompote en chocolademousse maakt deze variant perfect voor Valentijn. 

Red velvet Oreo cheesecake

Red-velvet-Oreo-cheesecake

Valentine’s day the American way! De twee Amerikaanse favorieten Oreo en red velvet worden samen gecombineerd tot één fantastisch smakende cheesecake. Mooie dingen laten altijd op zich wachten en dat gaat ook op voor deze taart. Deze beauty is op zijn allermooist na een overnachting in de koelkast.  

Citroencake met frambozenganache

Citroencake met frambozenganache 

Een recept dat misschien iets moelijker is, maar als het lukt: een verbluffend resultaat. Voor jouw allerliefste valentijn wil je toch alleen maar je best doen?