Stokbroodje met tomatensalsa, pastrami en rucola

3
Makkelijk

Bereidingswijze

10 minuten totale tijd
  • Verwarm de oven voor op 180 ºC en bak de broden in circa 5 minuten af.
  • Breng de tomatenblokjes op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  • Hak de peterselie.
  • Pel en hak de knoflook.
  • Pel en snipper de sjalot.
  • Meng de knoflook, sjalot en de peterselie met de tomatenblokjes.
  • Halveer de broden in de lengte en besmeer met de tomatensalsa.
  • Beleg de broden met de pastrami en verdeel de rucola erover.
  • Hak de zongedroogde tomaten fijn en verdeel over de broden.
  • Dek de belegde kant af met de andere helft van het stokbrood en snijd in stukken.

Ingredienten

4
Personen

Stokbroodje met tomatensalsa, pastrami en rucola

  • 2 zuurdesem stokbroden
  • 400 g tomatenblokjes
  • 2 takjes peterselie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 sjalot
  • 200 g pastrami in plakken
  • 75 g rucola
  • 100 g zongedroogde tomaten
Geef je waardering
3