De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Stokbroodje met tomatensalsa, pastrami en rucola

Verwarm de oven voor op 180 ºC en bak de broden in circa 5 minuten af.
Breng de tomatenblokjes op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Hak de peterselie.
Pel en hak de knoflook.
Pel en snipper de sjalot.

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Stokbroodje met tomatensalsa, pastrami en rucola

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 ºC en bak de broden in circa 5 minuten af.
  • Breng de tomatenblokjes op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  • Hak de peterselie.
  • Pel en hak de knoflook.
  • Pel en snipper de sjalot.
  • Meng de knoflook, sjalot en de peterselie met de tomatenblokjes.
  • Halveer de broden in de lengte en besmeer met de tomatensalsa.
  • Beleg de broden met de pastrami en verdeel de rucola erover.
  • Hak de zongedroogde tomaten fijn en verdeel over de broden.
  • Dek de belegde kant af met de andere helft van het stokbrood en snijd in stukken.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.