De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Suikervrije granen-speculaaskoekjes

Verwarm de oven voor op 160 ºC. Meng rijstmeel, havermout, amandelpoeder, lijnzaad, kokosolie, bakpoeder, speculaaskruiden en zout met elkaar in een kom.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Suikervrije granen-speculaaskoekjes

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160 ºC. Meng rijstmeel, havermout, amandelpoeder, lijnzaad, kokosolie, bakpoeder, speculaaskruiden en zout met elkaar in een kom. Pureer de banaan met de ahornsiroop en kneed dit door de droge ingrediënten. Rol het deeg uit tussen bakpapier tot circa 5 millimeter dun. Snijd het deeg in een vorm naar keuze (of gebruik uitsteekvormpjes) en bak ze in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

Tip: Bewaar de koekjes circa 3 dagen in een dichte afgesloten bak.

 

Elk jaar hebben miljoenen Nederlanders goede voornemens voor het nieuwe jaar. Uit onderzoek blijkt dat velen slechts twee weken volhouden. Omdat deze goede voornemens vaak met eten te maken hebben, begint 24Kitchen in januari met de Frisse Start.

In de nieuwe serie De Frisse Start staan Danny Jansen en Roberta Pagnier samen in de keuken om bewuste varianten van alledaagse recepten te bereiden. Zo maken ze verantwoorde toetjes en snacks, maar ook pasta van groente, lunch voor op kantoor en recepten voor kinderen. In elke aflevering staat een thema centraal, waarmee beide chefs aan de slag gaan. Het is geen wedstrijd, maar natuurlijk is het wel elke keer spannend wie het lekkerste gerecht bereid heeft.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.