Hugo Kennis

Ingredienten

4
Personen

Tonnato-saus

  • 1 blikje tonijn
  • 5 el mayonaise
  • 2 el kappertjes
  • 3 ansjovisfilets uit blik
  • 2 el olijfolie
  • zout
  • versgemalen peper

Vitello

  • 200 g plakjes gebraden kalfsfricandeau
  • 3 takjes bladpeterselie
  • 2 el kappertjes
  • versgemalen peper

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten

Tonnato-saus
Laat de tonijn uitlekken. Pureer de tonijn, mayonaise, kappertjes, ansjovisfilets en de olijfolie met de staafmixer tot een gladde saus. Breng de saus op smaak met zout en peper.

Vitello
Leg de plakjes fricandeau op borden. Smeer een laagje tonijnsaus op het vlees. Pluk en snijd de peterselie fijn. Garneer het vlees met de peterselie en kappertjes en breng op smaak met peper.

Geef je waardering

1728
Vitello Tonato