Gepofte aardappels
Stap 1:
Verwarm de airfryer voor op 200ºC. Houd er rekening mee dat de genoemde bereidingstijden per airfryer kunnen verschillen.
Stap 2:
Verdeel de aardappels over vier vellen aluminiumfolie. Verdeel dan de boter en tijm. Breng op smaak met peper en zout en vouw pakketjes van het folie. Pof de aardappels voor circa 20 minuten.
Regenboog-groenten
Stap 1:
Zet de airfryer op 180ºC. Haal de kontjes van de asperges en snijd in circa 3 stukjes. Pel de ui en snijd in ringen. Pel en hak de knoflook. Snijd de paprika’s in fijne reepjes. Halveer de champignons. Snijd de artisjokharten in partjes.
Stap 2:
Meng de gesneden groente met de olijven en een beetje van de olie. Meng goed door. Verdeel de groenten naast de aardappels in de airfryer.
Zalm
Leg de moten zalm op het verhoogde rooster boven de aardappels en groenten. Breng de zalm op smaak met zout en peper en bak samen met de aardappels en groenten voor circa 13 minuten.
Crème fraiche
Hak de peterselie. Pel en hak de knoflook. Meng de crème fraîche met de peterselie en knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de zalm, regenboog-groenten en gepofte aardappels.
0 reacties