De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kabeljauw en papilotte uit de airfryer

Met de airfryer kan je echt alle kanten op. Zo kan je ook bijvoorbeeld ook vis bereiden. Danny legt in dit recept uit hoe je dat doet.

30 min kooktijd
Kabeljauw papilotte

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Met de airfryer kan je echt alle kanten op. Zo kan je bijvoorbeeld ook vis bereiden. Danny legt in dit recept uit hoe je dat doet.

Bereidingswijze

Kabeljauw en papilotte  

Stap 1: 
Verwarm de airfryer op 170°C . Houd er rekening mee dat de genoemde bereidingstijden per airfryer kunnen verschillen. Knip vier ruime vellen aluminiumfolie van gelijke grootte.  

Stap 2: 
Halveer de prei in de lengte, was onder de kraan en snijd in dunne reepjes. Snijd de venkel, eventueel met behulp van de Chinese Mandoline, in flinterdunne plakjes. Schil de bleekselderij en snijd in dunne reepjes.  

Stap 3: 
Meng de gesneden prei, venkel, bleekselderij en de geraspte wortel door elkaar en breng op smaak met wat peper en zout. Verdeel de gemengde groenten over de vier stukken bakpapier. Verdeel hierover de zeekraal en de mini-krieltjes.  

Stap 4: 
Leg de moten kabeljauw op de groente en krieltjes en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de roomboter en witte wijn over de kabeljauw en leg er dan een takje dille op. Vouw de pakketjes dicht en gaar de vispakketjes in circa 10 minuten gaar. 

Tip van Danny: 
Niet in elke airfryer zullen vier vispakketjes tegelijk passen. Gaar de pakketjes dan in twee delen. 

Salade:

Stap 1: 
Meng de honing en de mosterd met elkaar in grote kom. Breng op smaak met zout en peper.  

Stap 2: 
Snijd de augurk in blokjes. Hak de kappertjes en de dille. Voeg samen met de overige ingrediënten toe aan de kom met de dressing en roer goed door. Serveer de frisse salade bij de kabeljauw.   

ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN VAN EVERY DAY FRY-DAY

 

Een nieuw programma! In Every day fry-day laat chefkok Danny Jansen elke werkdag zien hoe makkelijk en snel je heerlijke gerechten uit de bekende airfryer kunt maken. 

Danny Everyday fry-day

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker