Kipquesadillas
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de kipfilets in dunne repen. Meng de kipfilet met het kaneelpoeder, paprikapoeder en gemberpoeder. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de kip circa 3 minuten op laag vuur. Snijd de champignons in dunne plakken, voeg toe aan de kip en bak circa 2 minuten mee. Pel en snijd de uien in halve ringen. Snijd de bosuitjes in dunne ringen. Snijd de courgette in dunne repen. Snijd de koriander fijn en bewaar de helft. Bestrooi de helft van de wraps met wat geraspte kaas. Verdeel daarover wat ui, bosuitje, koriander, de courgette en het kip- champignonmengsel en nogmaals wat geraspte kaas. Bestrooi met versgemalen peper en dek af met een wrap. Leg de wraps op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk met een beetje olie. Bak de wraps circa 9 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
Yoghurtsausje
Halveer de limoen. Meng in een kom de Turkse yoghurt, rasp en sap van een halve limoen en de resterende koriander.
Serveren
Halveer de quesadillas, verdeel over de borden en serveer met de yoghurtsaus.
Tip
Om de quesadillas warm te houden kun je ze in een voorverwarmde oven van 100 °C zetten.
0 reacties