Vulling
-
Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Schil de winterpeen en snijd in kleine blokjes. Snijd de bosui in ringen.
-
Verhit een scheut olie in een pan en fruit de sjalot, knoflook, koriander en komijn. Voeg de Vivera Plantaardige No Beef Reepjes toe en bak mee.
-
Voeg de winterpeen toe aan de pan en bak mee voor circa 5 minuten.
-
Blus de pan af met de ketjap en voeg de ringetjes bosui toe. Breng het geheel op smaak met zout.
Bapao
-
Voeg het water in een kom samen met het gist en de suiker. Voeg beetje bij beetje de bloem toe en meng goed door elkaar tot een glad geheel.
-
Voeg een snufje zout en de olie toe. Kneed tot een samenhangend geheel. Dek de kom af met een vochtige doek en laat rusten voor circa 60 minuten op een warme plek.
-
Druk de lucht uit het deeg en verdeel het deeg in 4 bollen.
-
Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
-
Maak de bolletjes plat. Doe de Vivera plantaardige No Beef Reepjes in het midden van het deeg en vouw dicht. Bestrijk met wat amandelmelk en sesamzaad. Laat circa 10 tot 15 minuten rusten.
-
Bak de bapao's voor circa 15 tot 20 minuten in de oven.
0 reacties