Candy rocky road
-
Bekleed de bakvorm met bakpapier. Hak de noten, chocopinda’s, Engelse drop, biscuitjes en de pretzels in stukjes.
-
Voeg de chocolade en de gecondenseerde melk toe aan een pan en laat de chocolade zachtjes smelten tot een glad mengsel.
-
Voeg de gehakte ingrediënten toe aan de pan met de chocolade en gecondenseerde melk en meng kort door. Giet het mengsel in de bakvorm.
Decoratie
-
Smelt tweederde van de chocolade au-bain-marie of in de magnetron. Als de chocolade is gesmolten, voeg je het laatste deel van de chocolade toe. Roer dit goed door elkaar tot al de chocolade is gesmolten en het een temperatuur heeft van circa 26 ºC. Doe de gesmolten chocolade in een spuitzakje.
-
Decoreer de candy rocky road met de biscuits, chocopinda´s, mini-marshmallows en Engelse drop. Spuit lijntjes van de gesmolten chocolade over de decoratie. Laat de candy rocky road circa 2 uur opstijven. Snijd voor het serveren in stukjes.
0 reacties