Tip: De balletjes zijn circa 1 week houdbaar in de koelkast en circa 1 maand in de vriezer.
Bereidingswijze
Ontpit de dadels. Maal in het bakje van de staafmixer de dadels met havermout, cacaopoeder en pindakaas tot een pasta. Rasp er wat citroen bij naar smaak.
Rol hier balletjes van. Laat de balletjes circa 10 minuten opstijven in de koelkast. Rol de balletjes eventueel door kokosrasp.
Tip: De balletjes zijn circa 1 week houdbaar in de koelkast en circa 1 maand in de vriezer.
Tip: De balletjes zijn circa 1 week houdbaar in de koelkast en circa 1 maand in de vriezer.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties